O nas

Avtoroma d.o.o. je pooblaščen uvoznik in distributer več kot 250 svetovno znanih proizvajalcev delov za vse vrste osebnih avtomobilov in lahkih tovornih vozil. Od leta 2016 vam Avtoroma ponuja tudi moto program (dele za skuterje in motorna kolesa) in tovorni program (dele za tovornjake in avtobuse).
Skupaj z podjetjem Tokić d.o.o. ponujamo več kot 250.000 različnih artiklov: karoserije, sklopke in menjalnika, krmiljenje in vzmetenje, zavorne sisteme, izpušne sisteme, elektronike, avto kozmetiko in avto zaščito, orodje in dodatno ter obvezno opremo. Vsi naši dobavitelji izpolnjujejo najvišje mednarodne standarde kvalitete in varnosti (ISO 9000, ISO 14000, ISO / TS / 16949 itd.) in večina od njih proizvaja izdelke za prvo vgradnjo.

Vizija

Naša vizija je, da v industriji damo največji prispevek k varnosti avtomobilov in varnost voznikov, tj. dobrobit celotne današnje družbe. Ustvarili smo podjetje, ki z zadovoljnimi strankami zadovoljuje svoje zaposlene ljudi. Naš cilj je ustvariti podjetje, ki bo hkrati inovativno, ko gre za tehnologijo, ampak tradicionalno, ko gre za spoštovanje človeka. Dolgoročna vizija je postati vodilni v Štajerski regiji z zadovoljnimi kupci.

Poslanstvo

Vso znanje, izkušnje in trud vlagamo v podjetje, da bi izpolnjevali splošne potrebe popravil avtomobilov in lastnikov vozil, ko gre za popravila in redna vzdrževanja motornih vozil. Ta cilj dosežemo tako, da nudimo širok izbor izdelkov s široko poslovno mrežo in razpoložljivost naših izdelkov za vse stranke. Posebna pozornost je namenjena pozornosti visoko kakovostnih izdelkov in storitev, ki jih ponujamo, izkušnje in strokovno znanje naših zaposlenih in dostopen odnos s strankami.

Avtoroma

Zasebno podjetje, v 100% lasti
40 zaposlenih ljudi
Več kot 250.000 različnih artiklov
Več kot 150 znanih proizvodnih znamk
Naziv: Avtoroma, trgovina z avtodeli d.o.o.
Skrajšan naziv: Avtoroma d.o.o.
Sedež: Črnice 5, 2204 Miklavž na Dravskem polju
TRR: SI56 0451 5000 0145 135 (NOVA KBM d.d.)
Davčna številka: 21599165
Matična številka: 1581317000
Ustanovitelji: Milan Derčaj, Romana Derčaj

Pošljite nam E-mail