Novo v Avtoroma ponudbi: TRW zavorne ploščice za električna in hibridna vozila

24/02/2020

TRW Electric Blue je novi in inovativni asortiman ponudbe za električna in hibridna vozila. Od zdaj naprej lahko v Avtoroma ponudbi poiščete TRW Electric Blue zavorne ploščice. Preizkušene so po najvišjih standardih in prilagojene zmanjšanju hrupa in vibracij. Ta paleta ponudbe omogoča menjavo ploščic za 97% električnih vozil v Evropi in 92% hibridnih vozil. TRW Electric Blue tako ponuja odlične rešitve za rastoči trg električnih vozil.

 

Ko svet zahteva inovacije, TRW zagotavlja

Razvoj zavornih ploščic TRW Electric Blue je pospešil na vsa večja povpraševanja po električnih vozilih na evropskem trgu in le nekatere njihove značilnosti so:

  • povsem inovativna rešitev in prva tovrstna rešitev na trgu nadomestnih delov
  • zmanjšanje hrupa in vibracije, ki so pri električnih vozilih veliko bolj očitne zaradi odstotka hrupa motorja na fosilna goriva
  • 97-odstotna pokritost evropskih voznih parkov električnih vozil, vključno s priljubljenimi vozili, kot sta Tesla in Nissan Leaf, in 92-odstotna pokritost hibridnih voznih parkov, vključno s Toyoto Prius in drugimi znanimi proizvajalci

 

Trenutni trendi e-mobilnosti

Svet avtomobilov se spreminja vsak dan. Zakonodaja v Evropi, ZDA Kitajskem in na Japonskem zahteva dodatno zmanjšanje emisij CO2 do leta 2020, 30-odstotno zmanjšanje emisij CO2 do leta 2025 pa je še vedno v obravnavi. Takšni predpisi in tudi subvencije v posameznih državah spodbujajo prevoznike, da v svoj vozni park vključujejo vse več električnih in hibridnih vozil. S tem je v mislih razvojni oddelek ZF, kateri je s pomočjo svojih razvijalcev zasnoval zavorne ploščice TRW Electric Blue za pomoč svojim strankam pri teh izzivih.

 

Še en primer, da je manj je pravzaprav več

Zmanjšanje zavornega hrupa v vozilu je ključni cilj, kar se pri električnih vozilih še dodatno kaže zaradi pomanjkanja hrupa motorja. Električne zavorne ploščice Electric Blue se dobavljajo z modrimi oblogami, ki ne samo, da ponudbo asortimana vizualno prepoznamo, ampak tudi dodatno dušijo vibracije zavornih ploščic.

Vse zavorne ploščice Electric Blue so opremljene s potrebnimi gumijastimi dodatki, ki še izboljšajo lastnosti zmanjšanja hrupa. Zavorne ploščice TRW Electric Blue ponujajo rešitev težav s hrupom, vibracijami in občutljivostjo ploščic, s katerimi se soočajo proizvajalci originalne opreme, zdaj je rešitev tudi na trgu nadomestnih delov.

 

Hitrejša vgradnja zavornih ploščic

Dobro je vedeti, da imajo te ploščice poleg izjemne pokritosti asortimana za skoraj vsa vozila, se dobavljajo z priborom za vgradnjo kakor tudi garancijo. Vse zgoraj omenjene inovacije in izboljšana varnost spremljajo tudi kakovost storitev. Zavorne ploščice TRW Electric Blue so na voljo z vsemi dodatki, potrebnimi za hitro namestitev, prav tako z garancijo do 50.000km pa zagotavljajo brezskrbnost in dodano vrednost.

 

Tehnologija, ki stoji za zavornimi ploščicami TRW Electric Blue

Zadnje zavorne ploščice TRW Electric Blue so močnejše z modrimi oblogami, ki preprečujejo hrup in so zaščitene pred rjo s prašnim premazom. Takšna robustna ploščica se nato na material veže z edinstveno lepilno mešanico, odporno na visoke temperature in visoke trdnosti.

 

Zavore, ki ustrezajo standardom

Zavorne ploščice TRW so bile testirane do skrajne meje v laboratoriju med proizvodnjo in na terenu, da bi dosegli industrijske standarde. Izvedeni so bili testi trpežnosti, hrupa, vibracij in občutljivosti ploščic po specifikaciji SAE J2521A. Proizvajalci originalnih delov zahtevajo oceno 7 ali več, medtem ko zavorne ploščice Electric Blue presegajo oceno 9.

 

Odlična storitev zavornih ploščic in še več

Zavorne ploščice TRW Electric Blue ponujajo izjemne zmogljivosti na področju zavorne tehnologije in podpore strankam. To pomeni večjo pokritost in enostavnejšo namestitev, ohraniti poslovanje in voznikom vsakič zagotoviti visoko raven zadovoljstva.

 

Družabna omrežja

Pošljite nam E-mail